نوشته شده توسط: الهه ناز
درباره ی طوطی دراکولا
نام واقعی این گونه با نام مستعار "طوطی دراکولا" طوطی Pesquet است. بدن آن بیشتر شبیه طوطی های دیگر است و دارای رنگ قرمز و سیاه روشن است.
منقار و سر و دم قیرگون، سینه سیاه و خاکستری و پرهای سرخی که شبیه آستر کت است. ابتدای سر آن عمدتاً فاقد هر گونه پر است، و پوست تیره آن که با پرهای سیاه تا پایین گردن پرنده ادامه دارد، نشان می دهد.
طوطی دراکولا در واقع در جنگل های کوه های گینه نو زندگی می کند. طوطی های نر و ماده تقریبا شبیه هم هستند و فقط یک تفاوت کوچک دارند: طوطی های ماده، پشت گوش هایشان لکه قرمز رنگ کوچک ندارند. این یک طوطی با اندازه متوسط ??است که هنگام رشد کامل 18 اینچ اندازه دارد و در طول پرواز تقریباً یک متر از منقار تا دم آن اندازه اش می شود.
آشنایی با طوطی دراکولا
اکثر طوطی ها کاملاً با پرهای رنگارنگ پوشانده شده اند پس چرا این طوطی کرکس یا دراکولا سر برهنه دارد؟ دانشمندان 100? مطمئن نیستند اما فکر می کنند این به دلیل عادات غذایی طوطی دراکولا است.
توضیحی که به طور گسترده ای پذیرفته شده این است که تعریف از عادات غذایی پرنده است.
طوطی دراکولا میوه خوار است. و از انجیر گینه نو تغذیه می کند. و از آنجا که خوردن این میوه ها، به ویژه بدون داشتن دندان دستمال، باعث کثیفی می شود، بنابراین اعتقاد بر این است که این طوطی با سر بدون پر تکامل یافته است تا بهداشت بیشتری داشته باشد. اگر طوطی روی سر خود پر داشته باشد، آنها مرتب کثیف می شوند و به تمیزکاری احتیاج دارند. اما با سر بدون پر کثیف نمی شوند.
طوطی دراکولا میوه خوار است
طوطی دراکولا علاوه بر ظاهر شوم و ترسناکی که دارند. بسیار خشن هستند. آن ها از خود صداهای عجیب در می آورند. به دلیل اینکه جلوی سر آن مانند کرکس بدون پر است و صدای جیغ مانند از خود در می آورند مردم به آن طوطی دراکولا یا طوطی کرکس می گویند.
تصاویر طوطی کرکس یا طوطی دراکولا
این گونه از طوطی ها در حال انقراض هستند. انقراض آن ها 2 دلیل اصلی دارد.
- شکار مداوم و بی قاعده
- جنگل زدایی و بیرون راندن از زیستگاه
این طوطی ها به دلیل زیبایی خاص شان مورد شکار قرار می گیرند و از پرهای زیبای آن استفاده می کنند و جمعیت شان در خطر انقراض هستند.
دلیل دیگر انقراض این طوطی جنگل زدایی و بیرون راندن زیستگاه: همراه با جنگل زدایی و گسترش مناطق شهری، زیستگاه های طوطی به طور مداوم در حال کاهش است.
گردآوری : بخش علمی بیتوته